Nelosten näytön paikka

19.11.2013

Joka syksy neljännen vuoden tiimiyrittäjien taidot ja tiedot pistetään koetukselle 24 tuntia kestävässä synnytyksessä*. Yksi valmistuva tiimi kerrallaan ratkoo toimeksiantajayritysten riemullisia haasteita. 24H-synnytyksien järjestäjinä toimii kolmannen vuoden tiimiyrittäjät.

TEHO-OSASTO

Ensimmäisenä, 6.-7.11., oli vuorossa Made. Soulincijärjestämässä spektaakkelissa teemana oli Teho-osasto, jonka tunnelmaa oli onnistuneesti tuotu Keskusaukiolle oli muun muassa Tohtori Huikean ja hänen henkilökuntansa sekä sairaalavaatetuksien ja välineistön avulla. Jonkun mielestä tiloissa myös tuoksui sairaalalle. Tehtävänantotilaisuudessa nähtiin muunmuassa Madetiimivalmentajan, Timo Lehtosen, Letim Spacebandin häkellyttävä yhden miehen musiikkiesitys. Sillä tavoin Letim toivotti Madelle onnea tulevaan haasteeseen. Tulostenjulkistamistilaisuus avattiin kauniilla livemusisoinnilla, Fia Tirronen lauloi Hetken tie on kevyt -kappaleen Vilppu-Valtteri Johanssonin säestämänä. Maden toimeksiantajina toimi Osuuskauppa Keskimaa, Vakuutusyhtiö If ja Terveystalo.

WRESTLEMANIA


Viime viikolla oli Wimma Visionsin koitos. Järjestävä taho Innomo, otti kansainväliset vieraat hienosti huomioon ja tapahtuma toteutettiin englanniksi. Teemana oli Wrestlemania. Keskusaukion lavan oli korvannut vapaapainikehä ja lisämausteensa tapahtumaan toi vähäpukeiset kehätyja huumoristiset kommentaattorit. Wimman toimeksiantajina toimi Taimistoviljelijät ry ja Genelec Oy. Tulostenjulkistamistilaisuuteen tiimivalmentaja,Essi Silvennoinen, oli kutsunut yllätysvieraita jääkiekkomaailmasta.
Lavalle nousivat Éric Perrin ja Kalle Koskinen kertomaan omia ajatuksiaan menestymisestä.

24H-synnytyksissä on saatu aikaan hienoja tuloksia ja asiakkaat ovat olleet tyytyväisiä. Ei ole Wimmalla ja Madella todellakaan menneet 3,5vuotta Tiimiakatemialla harakoille! Tänään 
selviää kuinka käy Ideaflyn. Jännittävää nähdä, millaisen shown Priima on heille kehitellyt.
 
 
 
*Synnytys: Synnytyksessä ratkaistaan asiakkaan antama haaste, synnytetään jotain uutta. Haaste voi liittyä mihin tahansa aiheeseen, esimerkiksi uusasiakashankintaan tai vaikkapa tuotteen kehittämiseen. Asiakas saa tuloksista kirjallisen materiaalin ja laskutus tapahtuu asiakkaan tyytyväisyyden perusteella.

-Tiimiyrittäjä Iida-Elina Pekkarinen, Osuuskunta Idealeka
DSC_0086.JPGDSC_0302.JPG