Tiimiakatemia Learning Circus part 2

Mitä Tiimiakatemia puuhaa matkalla Unkariin?

Millio vierailee Frankfurtissa messuilla, Dynaamia tutustuu kansainväliseen bisneskouluun Budapestissä ja Priima käy Arnold Schwarzenegger -museossa. Siinä muutama esimerkki paikoista, joissa Tiimiakatemian osuuskunnat vierailevat. Listaan kuuluu myös vierailuja monissa yksittäisissä pienyrityksissä, viinitiloilla ja designgallerioissa. Päätavoitteenamme on tutustua erilaisiin ulkomaalaisiin yrityksiin, jotka voisivat auttaa meitä kehittämään projektejamme, sekä luoda suhteita, jotka parhaimmassa tapauksessa johtavat kansainväliseen yhteistyöhön.

Vierailuista pienkahviloissa ja viinitiloilla on monille tiimiakatemialaisille apua tulevissa kesäprojekteissa. Designgallerioihin tutustuminen auttaa Mittava-tiimin naisia tekemään asiakkaansa Design Alosen nimeä tunnetuksi myös kansainvälisesti. Yliopistovierailut puolestaan antavat meille näkökulmia ja ideoita siitä, miten voisimme kehittää omaa opiskeluympäristöämme. Nämä ovat esimerkkejä tavoitteista, joita kohti Tiimiakatemian osuuskunnat pyrkivät matkansa aikana.

Matkalla tiimeillä on myös monia muita tavoitteita. Ensimmäisen vuoden tiimien tavoitteena on matkalla solmia parempia suhteita tiimikavereihin eli tiimiytyä. Mittavan tavoitteena on lisäksi koota tuhannen idean kirja, johon he kokoavat matkalla heränneitä ajatuksia sekä mahdollisia liikeideoita Euroopasta.

Unkariin tiimiakatemialaiset kulkevat lähes kaikilla menopeleillä, mitä ajatella saattaa: junalla, laivalla, lentokoneella, moottoripyörällä, autolla, bussilla sekä peukalokyydillä! Osa tiimeistä matkustaa Ruotsin kautta Saksaan, osa Baltian maiden läpi suoraan Unkariin. Yksi tiimeistä lentää suoraan Barcelonaan. Yhteistä osuuskuntien matkalla on vain määränpää, hauskanpito ja innokas tutustuminen keskieurooppalaiseen yrittäjyyteen.

-Ideaosuuskunta Dynaamia