Opi bisnestä tekemällä bisnestä

Merkittävin ero tavalliseen tradenomikoulutukseen on se, että kurssien ja luentojen sijaan suoritat tradenomin ammattikorkeakoulututkinnon toimimalla yrittäjänä.

Perustat heti alussa yrityksen tiimin kanssa, jonka kautta harjoittelet bisneksen tekemistä.

Tiimiakatemialla ei ole opettajia, oppitunteja tai kokeita. Olet itse vastuussa omasta kehittymisestäsi, joten Tiimiakatemialla pärjäämiseen tarvitset itseohjautuvuutta.

Tiimit

Yhdessä enemmän aikaan.

”Jos haluat mennä nopeasti, mene yksin, jos haluat mennä kauas, mene yhdessä”

Opintojen alussa opiskelijat jaetaan 10-15 henkilön tiimeihin, joissa he perustavat osuuskunnat. Tiimiakatemialla kaikki toiminta tapahtuu tiimeissä. Sen sijaan, että kyräilisimme yksin, toimimme yhdessä saadaksemme aikaan isompia asioita.

Projektit

Tekemällä oppii parhaiten.

Tiimiakatemiassa opiskelu tapahtuu tekemällä. Perinteisistä lukujärjestyksistä luovuttiin heti alussa ja oppimista ryhdyttiin toteuttamaan tiimityöskentelyn sekä  asiakasprojektien avulla.

Emme siis istu luennoilla kuuntelemassa ja odota, että joku kaataa tiedon päähämme. Tiimiakatemian alusta asti tiimit ovat tehneet asiakkaiden kanssa töitä, joista tienatuilla rahoilla lähdetään opintojen päätteeksi maailmanympärysmatkalle.

Treenit

Jaa tietoa ja opi muilta.

Kun Tiimiakatemian ensimmäinen tiimi perustettiin, Rajakatu 37:n alakerran luokasta numero 147 kannettiin siivoojien kauhistukseksi kaikki pulpetit käytävälle ja ryhdyttiin istumaan ympyrässä mukavissa nojatuoleissa.

Jokainen tiimi istuu ympyrässä kaksi neljän tunnin treeniä viikossa. Treenit ovat tiimien yhteisiä dialogisessioita, joissa käydään läpi yrityksen asioita ja jaetaan projekteista ja kirjoista saatuja oppeja muiden kanssa.

Kirjat

Teoriasta käytäntöön.

Vaikka Tiimiakatemialla ei ole perinteisiä kursseja, opinnot sisältävät paljon kirjojen lukemista ja niistä opitun teorian hyödyntämistä. Kirjoista saadut teoriat viedään käytäntöön projekteissa, joista saadut kokemukset vahvistavat ajattelua ja aiheuttavat uusien asioiden oppimisen.

Jokainen opiskelija lukee vuoden aikana noin 20 kirjaa, joista hän kirjoittaa reflektion oppimastaan teoriasta ja sen hyödyntämisestä.

Valmentajat

Apua kokeneilta.

Jokaisella tiimillä on apunaan kokeneet 

tiimivalmentajat, joka auttaa sinua ja tiimiäsi menestymään. Valmentajilta saat käytännön opastusta projektien tekemisessä sekä sparrausta uusien ideoiden viemisestä käytäntöön. Heidän kanssa on myös ihan kiva vain jutella muuten vaan.

Yhteisö

Yhdessä on hauskempaa.

Tiimiakatemialla pääset tutustumaan yli 100 muuhun tiimiyrittäjään, joiden kanssa pääset pitämään hauskaan talon yhteisissä tapahtumissa. Tiimiakatemian yhteisö ei jää vain talon sisäpuolelle, vaan siihen kuuluu myös sadat Tiimiakatemialta valmistuneet alumnit, jotka antavat mielellään neuvoja.

Matkustaminen

Laajenna maailmankuvaasi.

Matkustaminen on tärkeä osa Tiimiakatemialla oppimista. Kaikki tiimit tekevät opintojensa lopussa maailmanympärysmatkan tienaamillaan rahoilla. Tämän lisäksi Tiimiakatemialla tehdään joka toinen vuosi Learning Circus -oppimismatka, jolloin koko Tiimiakatemia matkustaa ennalta sovittuun kohteeseen.

Tiimiyrittäjän viikko

8 + 8 +

tuntia projektien tekemistä

tuntia lukemista

tuntia treenejä

≥24

Pähkinänkuoressa

Tiimiakatemialla pääset työskentelemään asiakkaiden kanssa projekteissa, joissa kasvatat verkostoasi ja saat konkreettisia näyttöjä osaamisestasi sekä työkokemusta kurssisuoritusten sijaan.

Suoritat tradenomin ammattikorkeakoulututkinnon toimimalla yrittäjänä ja saat mahdollisuuden kokeilla eri aloja sekä tehtäviä opintojen aikana.

 

Matkustamme, koska haluamme etsiä ja löytää uusia verkostoja sekä ideoita. Jo opintojen aikana tiimin kanssa tehdään Learning Circus -niminen oppimismatka. Päämääränämme on opinnot huipentava maailmanympärysmatka, joka tehdään yhdessä tiimin kanssa liiketoiminnalla tienatuilla rahoilla.

 

Tullaksesi valituksi et tarvitse valmista liikeideaa tai aiempaa kokemusta yrittäjyydestä. Tärkeämpää on, että olet valmis haastamaan itsesi ja kykenet työskentelemään itseohjautuvasti.

 

Kehität johtamistaitojasi vastuullisissa tehtävissä ja saat huippuluokan tiimityötaidot toimimalla tiimiyrityksessä.

Mitä vielä odotat?

Kysy lisää opinnoista tai hausta rekrypäälliköltä

Elias 'Mäksä' Mäkinen

Yrittäjyyden huippuyksikkö

  • Tiimiakatemia Facebook
  • Tiimiakatemia Instagram
  • Tiimiakatemia Youtube