top of page
  • ystavat

Haetko Tiimiakatemialle? Tästä tipsit hakemuksen tekemiseen

Saamme joka vuosi laadukkaita hakemuksia, joten ensimmäinen tipsi on, että panosta CV:n ja videon tekemiseen. 

Kun teet hakemuksen huolella, se kertoo meille motivaatiostasi, asenteestasi ja tietysti kertoo meille, millainen tyyppi olet ja miksi haluat juuri meille. 

Mistä haluamme kuulla?Ja lisää tipsejä:


Kerro meille kiinnostuksen kohteistasi ja harrastuksistasi, kesätöistäsi, työpaikoistasi, kaikesta ylimääräisestä kuten esimerkiksi ensiapukursseista ja hygieniapasseista. Oletko esimerkiksi vetänyt kerhoa, toiminut vapaaehtoistyössä, harrastanut joukkuelajia tai viettänyt kesän interreilaamalla. Eli haluamme kuulla kokonaisvaltaisesti, millainen tyyppi meille hakee. Meitä kiinnostaa sinun asenteesi ja motivaatiosi, sillä yrittäjyys on juuri tätä. 

Sinun ei tarvitse olla vielä yrittäjä tai tietää, mikä sinua kiinnostaa. Se ei ole myöskään este, että sinulla on jo ajatus tai pienimuotoista yritystoimintaa. 


Kerro meille kuitenkin, miksi haluat yrittäjäksi. 


Ja miksi sinua kiinnostaa oppiminen tiimissä. 


Rakenna upea CV

Hyvä CV ei ole tänä päivänä wordille tihrusteltu dokumentti. Nosta tärkeät asiat esille, mieti, millaisen viestin CV:n sisällöt ja visuaalisuus kertovat sinusta. 


Jos sinulla on erikoisosaamista jostakin, kerro se meille. 


Älä häpeile kesäduuneja ja pikkukeikkoja. Kerro kielitaidostasi. Tarkasta kirjoitusvirheet ja anna kavereiden kurkata. He saattavat antaa hyviä vinkkejä, jos olet unohtanut jotain tärkeää. Tai jos hakudokumenteistasi ei jostain syystä näy, millainen tyyppi olet. Jos haluat, että käymme kurkkaamassa esimerkiksi LinkedIn-sivuasi, rakenna sähköiseen ansioluetteloosi toimivat linkit. 

Kyseessä ei ole kuitenkaan CV- tai videokilpailu. Arvioimme sisältöä ja tietoa, joita meille kerrot. Muista siis kertoa kaikki tärkeä. Kun saavut valintakoepäivään, niin pääset myös juttelemaan meidän tiimiyrittäjillemme ja tsekkailemaan myös, tuntuuko tämä paikka sinulle sopivalta. Voit myös kysellä, millaista arki on täällä ja miksi meillä tiimiyrittäjät ajattelevat, että tämä on ihan huippupaikka opiskella yrittäjyyttä tiimioppimisen avulla. 


Etsimme motivoituneita työkavereita, joiden kanssa on kiva tehdä hommia. 

Tee hyvä hakemus, niin keväällä tavataan. Tsemppiä hakuprosessiin! 

28 katselukertaa0 kommenttia

Comments


bottom of page