Missiomme

Synnytämme rohkeita tiimiyrittäjiä

Tiimiakatemia on Jyväskylän ammattikorkeakoulun yrittäjyyden huippuyksikkö. Meidän tehtävä on kasvattaa rohkeita, osaavia ja itseohjautuvia tiimiyrittäjiä, jotka tulevat rakentamaan parempaa tulevaisuutta meille kaikille. Emme ole normaali koulu, sillä meillä ei ole opettajia, meillä ei käydä kursseja, emmekä opiskele kokeita varten.
 

Meillä opitaan tekemällätoimimalla yrittäjänä oikeassa yrityksessä, joka perustetaan yhdessä muiden huipputyyppien kanssa. Tiimeissä tehdään projekteja oikeiden asiakkaiden kanssa ja kerätään osaamista käytännössä.

Arvomme

1. Ihmissuhteet

Henkilökohtaiset suhteet toisiimme, perheeseemme ja asiakkaisiimme ovat
välttämätön edellytys liiketoiminnassa, jonka voimatekijänä ovat luovuus,
luottamus, kunnioitus ja avoimuus. Annamme ja vastaanotamme rakentavaa

palautetta suoraan toisiltamme ja kehitymme ihmisinä.

2. Tiimiyrittäjyys

Kasvamme tiimiyrittäjyyteen jatkuvien treenien ja yhdessä tekemisen kautta.
Valmennamme itseämme oman työpaikkamme luomiseen. Verkostossa on voimaa. Tunnemme ja ymmärrämme vastuumme ympäristöstämme ja autamme toisiamme.

3. Rohkeat kokeilut ja jatkuva uuden synnyttäminen

Rikomme rajoja ja teemme rohkeasti asioita, joita emme ole ennen kokeilleet.
Tartumme tilaisuuksiin ennakkoluulottomasti.

4. Tekemällä oppiminen

Tiimiakatemiassa opimme soveltamaan tuoreinta teoriatietoa käytäntöön
vuorovaikutuksessa asiakkaittemme ja verkostojemme kanssa. Otamme vastuun omasta tekemisestämme sekä tiimistämme. Teot puhuvat puolestaan.

5. Matkustaminen

On mentävä kauas nähdäkseen lähelle. Kehitämme Tiimiakatemian kansainvälistä verkostoa ja etsimme kaikkialta uusia toimintamalleja soveltaaksemme niitä omaan toimintaamme. Matkustamme paljon, koska haluamme etsiä ja löytää uusia verkostoja, joiden avulla opimme vielä nopeammin ja enemmän.