top of page

Acerca de

piippukatu-3-ulkopuolelta-tiimiakatemia-

Hae tiimivalmentajaksi

Tiimivalmentaja-rekry on nyt käynnissä!

Katso tästä aluksi info video.

LEHTORI, YRITTÄJYYS JA INNOVAATIO, TIIMIAKATEMIA BY JAMK

Puhutteleeko sinua yrittäjyys ja innovaatiot? Innostutko nuorten kanssa työskentelystä ja tekemällä oppimisesta?

 

Etsimme Jyväskylän Ammattikorkeakoulun Tiimiakatemialle kahta tiimivalmentajaa toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään. Nimike työsopimuksessa on lehtori, mutta arjessa olet tiimivalmentaja, tiimiyrityksen sparraaja, mentori ja monessa tilanteessa myös kaveri. Tiimiakatemialla opitaan yrittäjyyden taitoja tiiviissä yhteistyössä työelämän kanssa. Tradenomin tutkintoa suorittavat nuoret tekevät projekteja asiakasyrityksilleen ja kehittelevät uusia ratkaisuja tulevaisuuden viheliäisiin ongelmiin.

Sinun tehtäväsi tiimivalmentajana on ohjata tiimejä, tiimiyrityksiä ja yksilöitä suuntaan, jossa oppiminen on turvallista ja innostavaa. Työsi koostuu oppitunteihin verrattavista dialogitreeneistä, projektisparrauksista, tiimiyrityksen liiketoiminnan kehittämisestä sekä opiskelijoiden eli tiimiyrittäjien oppimisen ohjaamisesta. Tukena työssäsi on valmentajatiimi ja lähes kolmenkymmenen vuoden ajan testattu Tiimiakatemian konsepti.  

 

Etsimme sinua, joka haluat tehdä ja oppia yhdessä. Innostut uudesta ja olet valmis joustavaan työskentelytapaan. Aikaisempi kokemus työskentelystä opettajana/kouluttajana on etu, mutta ei välttämättömyys. Myös kokemus yrittäjyydestä, esimiestyöstä tai johtamisesta on eduksi.

Työssä onnistumisessa auttaa:

Halu tehdä töitä nuorten kanssa

Innostus tarttua ”mahdottomiin” haasteisiin

Kyky elää muutoksessa

Halu toimia osana valmentajatiimiä ja kehittää yhteisöllistä oppimista

Käytännön kokemus yrittäjyydestä ja liiketoiminnan kehittämisestä

Näkemystä tämän päivän markkinointiviestinnästä

Halu kehittää verkkoliiketoimintaa ja hyödyntää alustataloutta

Pedagoginen pätevyys (pätevöityminen on mahdollista suorittaa tehtävään valinnan jälkeen)

Toiminta kansainvälisessä verkossa sekä kokemus kv-liiketoiminnasta

Toimen edellytyksenä on:

Ylempi korkeakoulututkinto

Vähintään kolmen vuoden työkokemus

Hyvä suomen ja englannin kielen taito

 

Tiimiakatemia on Jyväskylän ammattikorkeakoulun tiimiyrittäjyyden erikoisyksikkö. Tiimiakatemiassa sinua odottaa 140 opinnälkäistä tiimiyrittäjää ja neljän hengen valmentajatiimi.

 

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa 2.8.2021.

Miksi JAMK?

Jyväskylän ammattikorkeakoulu on tuloksellisimpia ja vetovoimaisimpia ammattikorkeakouluja Suomessa. Teemme monipuolista yhteistyötä yli neljässäkymmenessä maassa koulutuksen ja hanketoiminnan parissa.

 

JAMKin liiketoimintayksikkö vastaa liiketalouden alan sekä matkailu- ja ravitsemisalan AMK- ja YAMK-tutkintokoulutuksesta sekä täydennyskoulutuksesta. Meillä opiskelee noin 2500 opiskelijaa ja vuosittain meille saapuu noin 200 vaihto-opiskelijaa. Lisäksi tarjoamme kasvavassa määrin täydennyskoulutuksia yrityksille sekä teemme vaikuttavaa kehitystyötä erilaisissa verkostoissa

 

JAMKissa on yhteensä yli 8 000 opiskelijaa ja työllistämme yli 700 henkilöä. Tavoitteenamme on olla Suomen paras ammattikorkeakoulu, jolla on vahvaa näyttöä koulutuksen laadusta, kansainvälisyydestä ja yrittäjyyden edistämisestä. Toimimme tällä hetkellä neljällä eri kampuksella (Jyväskylässä Pääkampus, Lutakon kampus ja Musiikkikampus sekä Saarijärvellä Biotalousinstituutti).

Hakuaika: 9.4.2021-25.4.2021

anu-manner-tiimiakatemian-valmentaja-min

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Anu Manner, päävalmentaja

Tiimiakatemia by JAMK 

+358 40 867 2623

anu.manner@jamk.fi

bottom of page