top of page

Saavutettavuusseloste

Tämä on Tiimiakatemian saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua www.tiimiakatemia.fi ja on laadittu / päivitetty 22.09.2020. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.
 

Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse hyödyntämällä Siteimprove- ja Wave-ohjelman avulla. Korjaamme jatkuvasti sivustossa ja sen sisällössä havaittuja saavutettavuuspuutteita.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Verkkosivusto ei ole vielä kaikilta osin vaatimusten mukainen.

Havaittava: Kuvan tekstivastine

 • Saavuttamaton sisältö ja sen puutteet: Muutamilla sivuilla on kuvia, joilta puuttuu vaihtoehtoinen teksti tai tekstivastine, kuvan tekstivastine on tiedostonimi tai identtinen linkkitekstin kanssa.

 • Saavutettavuusvaatimukset jotka eivät täyty: 1.1.1 Ei-tekstuaalinen sisältö.

Havaittava: Aikasidonnainen media

 • Saavuttamaton sisältö ja sen puutteet: Osalla verkkosivuista julkaistuista videoista ei ole vastinetta aikasidonnaiselle medialle tai audiotiedostoa, joka esittää vastaavan tiedon kuin pelkkä videotiedosto.

 • Saavutettavuusvaatimukset jotka eivät täyty: 1.2.1 Pelkkä audio tai pelkkä video (tallennettu).

Havaittava: Tekstien semanttinen merkitys

 • Saavuttamaton sisältö ja sen puutteet: Joitain sivuston tekstejä ei ole merkitty, niin että esimerkiksi lukuohjelma ymmärtää, onko kyseessä otsikko vai leipäteksti.

 • Saavutettavuusvaatimukset jotka eivät täyty: 1.3.1 Informaatio ja suhteet.

Havaittava: Videon tulkkaaminen

 • Saavuttamaton sisältö ja sen puutteet: Sivustolta löytyviä videoita ei ole kuvatulkattu ja niillä ei ole vaihtoehtoista mediavastinetta.

 • Saavutettavuusvaatimukset jotka eivät täyty: 1.2.3 Kuvailutulkkaus tai mediavastine (tallennettu).

Hallittava: Linkit ja linkkitekstit

 • Saavuttamaton sisältö ja sen puutteet: Osalla verkkosivuista on kuvalinkkejä, joilla ei ole tekstivastinetta. Myös joistain kuvalinkeistä puuttuu alt-tekstit, jotka kertoo, minne linkki vie.

 • Saavutettavuusvaatimukset jotka eivät täyty: 2.4.4 Linkin tarkoitus (kontekstissa).

Ymmärrettävä: Lomakkeen täyttäminen

 • Saavuttamaton sisältö ja sen puutteet: Sivustolla olevissa lomakkeissa ei ole tällä hetkellä mahdollisuutta automaattiseen täyttöön. Tämän lisäksi lomaketta täyttäessä ja virheen sattuessa, virheelle ei tule korjausehdotusta.

 • Saavutettavuusvaatimukset jotka eivät täyty: 3.3.3 Virheen korjausehdotus ja 3.2.2 Syöte.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme?

Kerro saavutettavuuspuutteesta meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi. Otamme mielellämme vastaan ehdotuksia, huomioita, kysymyksiä ja parannusehdotuksia verkkolomakkeella, johon pääset tämän linkin kautta tai voit mennä osoitteeseen https://www.tiimiakatemia.fi/anna-palautetta.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi

saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

bottom of page