top of page
  • Writer's pictureJaana Larsson

Podcastilla vauhtia paremman huomisen luomiseen

Mitä yrityksissä pitäisi tehdä juuri nyt, jotta tulevaisuus olisi parempi paikka? Tiimiakatemian tiimiyrittäjät Johanna Leskelä ja Henri Ruuskanen pistivät useita ajankohtaisia asioita yhteen. Näistä syntyi Tulevaisuusajattelua-podcast, jossa tulevaisuusajattelu ja menestyneiden yrittäjien uratarinat kohtaavat. Tuloksena on uusi brändi, joka tarjoaa tavoittavan mediatilan ja sisällöntuotannon alustan. Taustalla on tulevaisuuteen suuntautuvan ajattelun tutkiskelua. Jos ajattelet tänään paremmin, on huominen hienompi paikka.

Tulevaisuuden parempi työelämä

Ensimmäinen podcast-kausi starttasi Tiimiakatemian alumnien vierailuilla. Menestyneet asiantuntijat kertovat, mistä koostuu työelämän ja liiketoiminnan parempi tulevaisuus.

-Meillä on myös Tiimiakatemian näkökulma. Halusimme kuroa alumnien ja tiimiyrittäjien välistä kuilua ja esitellä, millaista asiantuntijuutta täällä on syntynyt.

Teemoina Tulevaisuusajattelua-podcastissa on menestyvän yrityskulttuurin rakentaminen, kryptovaluutat, verkkokaupan vastuullisuus, henkilöbrändäys ja oppivat organisaatiot. Lisäksi podcastissa kuullaan vastuullisesta kasvusta ruokateollisuudessa, terveysteknologiasta ja start-upin kehittämisestä sekä media-alasta. Podcast-sarja starttasi Yrityskulttuurin haasteet ja ratkaisut monikulttuurisessa organisaatiossa -jaksolla. Kauden ensimmäisessä jaksossa oli vieraana Telian kehityspäällikkö Riikka Vesterinen.

Audioviestintä on tärkeä tulevaisuustaito

Leskelä ja Ruuskanen kehittävät osaamistaan tärkeästä tulevaisuustaidosta, audioviestinnästä. Erityisesti he haluavat vahvistaa omaa keskustelutaitoaan ja kykyä tarttua vaikeisiinkin teemoihin. Jokaista podcast-jaksoa varten molemmat tiimiyrittäjät ovat lukeneet teemaan liittyvän kirjan.

-Meillä on myös upea verkostoitumismahdollisuus kiinnostavien asiantuntijoiden kanssa.

Tiimiyrittäjiä kiinnostaa myös ansaintalogiikan rakentaminen ja yhteistyökumppanit. Tällä kaudella yhteistyökumppanina on Nextory.

Leskelä ja Ruuskanen jatkavat Tulevaisuusajattelua-podcast-sarjaa myös syksyllä 2023.

Pääset kuuntelemaan podcastia täältä: https://open.spotify.com/show/4uIGslRmgbflT30n1O444J

Juttu on kirjoitettu 18.4.2023.

129 katselukertaa0 kommenttia

Comments


bottom of page