top of page
  • Writer's pictureJaana Larsson

Kesäpassilla houkutellaan viihtymään hyvien tarjousten parissa

Kesäpassi on Tiimiakatemian projekti, jonka kautta kuluttajat pääsevät nauttimaan kesän parhaista kuponkitarjouksista. Kesäpassitarjoukset pyörivät Jyväskylässä kesäkuun alusta elokuun loppuun.

Kesäpassin tiimiyrittäjät haluavat kasvattaa yritysyhteistyökumppaneiden määrää tänä kesänä. Jännitystä joka kesän myyntiin tuo trendi, jossa markkinointipäätöksiä tehdään yhä lähempänä sesongin alkamista. Lisäksi kesäpassilaiset ovat laajentaneet myyntialuetta Jyväskylän keskustasta koko Jyväskylään. Tämä mahdollistaa erilaisten yritysten mukaan tulemisen.

-Tavoitteena olisi rakentaa tästä kesäajan media-alusta, josta kasvaisi Jyväskylän kesän tunnetuin kampanja kuluttajille, kertoo Projektitoimisto Vengan projektipäällikkö Oona Manninen.

Näkyvyyttä lisää yrityksille

Näkyvyyden kasvattaminen on kuponkitarjouksien rinnalla Kesäpassin tärkeä tavoite. Näkyvyyttä yritykset saavat Kesäpassin verkkosivuilla, somealustoilla, bussi- ja flyer-mainoksissa sekä yhteistyökumppaneiden kautta. Lisäksi maksulliseen somemarkkinointiin on tänä kesänä luvassa lisäpanostuksia.

-Meidän tavoitteenamme on elävöittää keskustaa, tuoda hyötyjä yrityksille ja iloa kuluttajille, Manninen kiteyttää projektin tavoitteita.

Datan avulla kehitystyötä

Oppeja on kerrytetty myynnistä, palvelumuotoilusta, verkkosivujen rakentamisesta ja markkinoinnista. Datan kerääminen on auttanut kehittämään palvelua eteenpäin.

Verkkovierailuja viime kesän aikana sivustolla oli 11 000 kappaletta ja Kesäpassiin kirjautui 2500 kuluttajaa. Suosituimmaksi kupongiksi nousi Jyväskylän Keskustakirppiksen kuponki. Kuponkia käytettiin 126 kertaa. Manninen kuitenkin muistuttaa, että kuponki on juuri ostopäätöksen hetkellä toimintaan johtava päätös, muu näkyvyys voi johdattaa brändin, yrityksen tai ostosten äärelle, vaikka tarjouskuponkia ei käytettäisi.

-Selkeänä trendinä on, että yritykset saavat paljon tarjouksia erilaisista ratkaisuista ja aikaa päätöksenteolle tai hyötyjen pohtimiselle on vähän, Manninen sanoo. Mannisen lisäksi Kesäprojektissa on mukana Linnea Kuhmonen, Joni Vikki, Ilona Vaherto ja Annareetta Rautio.

Parhaillaan palvelua laajennetaan Lahden suuntaan. Yhteistyökumppanina siellä on FC Lahti.

Kesäpassista voit lukea lisää https://kesapassi.fi/


Juttu on kirjoitettu huhtikuussa 2023.71 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


bottom of page